Hopp over til innhold
Gratis frakt over 1500,-

Historien om PaaPii

I november 2023 ble FruFlon forhandler av kvalitetstekstiler fra Paapii. Nydelige stoffer og hyggelige personer å samarbeide med. Det er en glede å kunne dele disse stoffene med dere! 

Supermyk merinoull, stødig og godt strikket stoff, kvalitetscollege og jersey du bare blir glad i. Mønster på stoffene er til å bli glad av og de er lette å kjenne igjen som PaaPii sine. 

Her kommer litt historie om PaaPii:

PaaPii er et finsk designfirma som ble etablert i 2011. Anniina Isokangas gjorde hobby om til en - den gang - liten bedrift.

I begynnelsen produserte PaaPii kosedyr og interiørprodukter - og også stoffer, trykt for hånd. Etter hvert som årene gikk, gikk PaaPii over til industriell produksjon og lanserte kleskolleksjoner for babyer, barn og kvinner for salg. Siden 2017 har alle klærne blitt laget i vår egen syfabrikk i Kokkola, Finland.

Inspirasjonen til PaaPii' tekstiler kommer fra hverdagen - naturen, dikt og også mennesker. Alle klær og tekstiler fra PaaPii er designet og sydd på egen fabrikk, som drives av solenergi. De lager tekstiler med solen!

Tekstilene er laget av økologisk bomull og er egnet for sensitiv hud. Vi verdsetter det faktum at klærne er laget økologisk og etisk i Finland.

"Vi her hos PaaPii ønsker å gjøre ting riktig og godt - det har fungert bra for oss så langt!" - Anniina Isokangas

I løpet av det siste tiåret har PaaPii vokst fra å være en beskjeden håndverksvirksomhet til å bli en suksesshistorie. I dag selges våre stoffer og klær over hele verden - på fire ulike kontinenter! PaaPii har 17 ansatte og produserer nesten 60 000 plagg årlig.