Søk etter produkterLukk søk

Det unike med ullklær

15/01/2021 - Ull - post@fruflon.no
Ullklær for både barn og voksne har alltid vært en favoritt, når jeg og symaskina skal velge oss et nytt prosjekt. Det er noe eget med ull.

Når ettåringen får insulinpumpe

07/12/2020 - Bygdas grommeste Klær til de minste. Skreddersydde klær Spesialtilpassede klær - post@fruflon.no
Har du utfordringer som gjør at du må ha tilpassede klær eller spesialsydde plagg? Ikke alle er like, og noen passer kanskje ikke inn i klær kjøpt i butikk. Og andre trenger kanskje et plagg som er tilpasset ulike behov.

Prisvinnende ullvotter

12/10/2020 - Bygdas grommeste Ull Ull er gull Ullvotter - post@fruflon.no
Jippi! Mine hjemmesydde ullvotter har vunnet pris som bygdas grommeste produkt. Det er skikkelig gøy at produkter jeg selv elsker å bruke faller så godt i smak i mitt nærmiljø. Jeg endte opp med godt salg, og flere bestillinger.

Skreddersydde og unike klær til din lille pode

07/09/2020 - Klær til de minste. Skreddersydde klær - post@fruflon.no
Allerede på 1800-tallet begynte kvinner å skreddersy klær og andre nyttige husholdningstekstiler, som håndklær, vaskekluter, bleier og gardiner, av poser som kom inn i hjemmet som matvareemballasje. I USA oppdaget møllerne på 30-tallet at kvinner brukte melposene av bomull til å lage skreddersydde klær til familien. Og de gjorde det ikke fordi det var trendy; det var helt nødvendig. Å kjøpe klær i butikk eller stoff til å sy selv hadde de ikke råd til, og gjenbruk av matvareemballasje var løsningen. 

Gjenbrukbare kaffefiltre sine mange fordeler

03/07/2020 - gjenbrukbare kaffefiltre - post@fruflon.no
Min lille morgenskvett med kaffe utgjør kanskje ingen trussel mot miljøet – men når jeg tenker på at vi nordmenn til sammen drikker nesten 13 millioner kopper om dagen, ja, da er det lett å kjenne en liten bismak. Og jeg spør meg selv: Hva kan jeg gjøre med det?