Søk etter produkterLukk søk

Prisvinnende ullvotter

Jippi! Mine hjemmesydde ullvotter har vunnet pris som bygdas grommeste produkt. Det er skikkelig gøy at produkter jeg selv elsker å bruke faller så godt i smak i mitt nærmiljø. Jeg endte opp med godt salg, og flere bestillinger.

Ullvotter slo godt an på Bygdas grommeste

19.oktober ble Bygdas grommeste arrangert på Bjørkelangen. For de som ikke har fått det med seg er Bygdas grommeste et høstmarked i Aurskog-Høland med et utvalg av småprodusenter som utstillere. Alle besøkende fikk muligheten til å smake eller kjenne på alle de utstilte produktene, for så å stemme på sin favoritt. Og de besøkende var ikke i tvil: Ullvotter er et fantastisk produkt. Og ikke minst veldig praktisk.

 

Stand Fru Flon

Flotte og praktiske ullvotter

Uansett om du er barnehagelærer eller fotballmamma trenger du gode og varme ullvotter. Disse fungerer! Disse ullvottene holder deg varm mens du står rolig eller er fuktig på hendene. Jeg har sydd de med kokt ull og foret dem med teddyfleece. Og det beste av alt er at de blir bedre jo mer du bruker dem. Form dem gjerne mens de er våte så de passer perfekt på hendene dine.

Det er typisk norsk å bruke ull

Nå kommer høst- og vinterkulden for alvor og da er det på tide å tenke ull til både store og små. Nordmenns forhold til ull er forøvrig særegent, og ingen annet land i europa bruker like mye ull som oss nordmenn. Er det kaldt ute er det naturlig for oss å kle seg i ull.

Vårt forhold til ull er forankret i tradisjoner. Ull har varmet og gledet den norske befolkningen gjennom hele vår historie. Tror du Roald Amundsen hadde vært først fremme på sydpolen uten gode ullvotter?

Det hvite gull

Ull har flere gode egenskaper som gjør den ypperlig til all slags bruk: 

  • Ull regulerer varme, og kan brukes hele året
  • Ull er et sterkt materiale, og vil varer lenge hvis man behandler det riktig
  • Ull er miljøvennlig! Det er både naturlig og fornybart.
  • Den har også selvrensende egenskaper som gjør at plaggene ikke trenger å vaskes så ofte. 
  • Et naturlig materialet som puster. Da unngår du å bli klam

I disse tider kan det også være greit å tenke på at lanolinen i ull bryter ned bakterier. Det er ikke uten grunn at ull blir kalt det hvite gull. 

 

Ullvotter

 

Så da er det kanskje ikke så rart at mine ullvotter har blitt så populære. Bestill dine ullvotter i dag da vel. De er onesize og tilgjengelige i flere farger. 

God fornøyelse med varme hender.

Kommentarer

Bli den første til å kommentere
Legg igjen en kommentar

Les også

Det unike med ullklær

Ullklær for både barn og voksne har alltid vært en favoritt, når jeg og symaskina skal velge oss et nytt prosjekt. Det er noe eget med ull.

Når ettåringen får insulinpumpe

Har du utfordringer som gjør at du må ha tilpassede klær eller spesialsydde plagg? Ikke alle er like, og noen passer kanskje ikke inn i klær kjøpt i butikk. Og andre trenger kanskje et plagg som er tilpasset ulike behov.

Prisvinnende ullvotter

Jippi! Mine hjemmesydde ullvotter har vunnet pris som bygdas grommeste produkt. Det er skikkelig gøy at produkter jeg selv elsker å bruke faller så godt i smak i mitt nærmiljø. Jeg endte opp med godt salg, og flere bestillinger.

Skreddersydde og unike klær til din lille pode

Allerede på 1800-tallet begynte kvinner å skreddersy klær og andre nyttige husholdningstekstiler, som håndklær, vaskekluter, bleier og gardiner, av poser som kom inn i hjemmet som matvareemballasje. I USA oppdaget møllerne på 30-tallet at kvinner brukte melposene av bomull til å lage skreddersydde klær til familien. Og de gjorde det ikke fordi det var trendy; det var helt nødvendig. Å kjøpe klær i butikk eller stoff til å sy selv hadde de ikke råd til, og gjenbruk av matvareemballasje var løsningen. 

Gjenbrukbare kaffefiltre sine mange fordeler

Min lille morgenskvett med kaffe utgjør kanskje ingen trussel mot miljøet – men når jeg tenker på at vi nordmenn til sammen drikker nesten 13 millioner kopper om dagen, ja, da er det lett å kjenne en liten bismak. Og jeg spør meg selv: Hva kan jeg gjøre med det?

Ta en titt på disse produktene

Sett i merinoull str 128

kr 899.00

Lynglilla med blomster og hals.

kr 599.00

Joggis med blomster str 104

kr 549.00

Joggis med traktor str 104

kr 549.00