Søk etter produkterLukk søk

Skreddersydde og unike klær til din lille pode

Allerede på 1800-tallet begynte kvinner å skreddersy klær og andre nyttige husholdningstekstiler, som håndklær, vaskekluter, bleier og gardiner, av poser som kom inn i hjemmet som matvareemballasje. I USA oppdaget møllerne på 30-tallet at kvinner brukte melposene av bomull til å lage skreddersydde klær til familien. Og de gjorde det ikke fordi det var trendy; det var helt nødvendig. Å kjøpe klær i butikk eller stoff til å sy selv hadde de ikke råd til, og gjenbruk av matvareemballasje var løsningen. 

07/09/2020 - Klær til de minste. Skreddersydde klær - post@fruflon.no

I dag er gjenbruk og skreddersydde klær ingen nødvendighet, men det er fortsatt veldig trendy. Å sy er blitt en veldig populær hobby, og mange syr gjerne sine egne klær. I 2019 benket 500 000 seg sammen foran skjermen for å se på “Det store symesterskapet”. Hjemmelagde og skreddersydde klær interesserer derfor veldig mange.

Skreddersydde og unike klær

Men det er dessverre ikke alle som har tid nok i hverdagen til å sy sine egne klær. Det er derfor jeg tilbyr å skreddersy klær for deg. Handler du skreddersydde klær får du et plagg som ikke er masseprodusert. Du får derfor et plagg som ikke alle har. Et unikt plagg til din lille pode.

Hos meg kan vi bli enige om mønster, farge og form. Syns poden din at Paw Patrol er det kuleste i verden, eller er det prinsesser som gjelder? Kidden vil føle seg som den kuleste i hele barnehagen og vil løpe til barnehagen for å vise frem den fine Paw Patrol buksa til sine kompiser.

Jeg kan lage skreddersydde klær som ungene syns er både gøy å ha på seg, samtidig som de er komfortable å gå en hel dag med. Klærne lager jeg med tanke på at du som kunde skal bli fornøyd. 

Kortreiste klær

I tillegg er klærne også ganske kortreist. Mye av gleden med å sy er å se en egensydd lue eller bukse løpende rundt på den lokale butikken. Samtidig er det en god følelse å lage noe unikt som andre setter pris på. Det gjør sying til en lek.

Miljøvennlige tekstiler

Jeg syr mye med miljøvennlige tekstiler som blant annet økologisk bomull, merinoull og lin. Nå setter høstkulden snart inn, og da er det på tide å tenke ull til de små. Akkurat nå har jeg noen fantastiske ulldresser på lager i nettbutikken.

skreddersydde ulldresser

Syr du ikke selv?

Har du et design i tankene, men lar deg skremme av symaskinen? Eller finnes det bare ikke nok tid i hverdagen til å sy selv? Fortell meg hva du ønsker og la meg skreddersy dine barneklær. Vil du heller se hva jeg har på lager i nettbutikken finner du det her.

Kommentarer

Bli den første til å kommentere
Legg igjen en kommentar

Les også

Det unike med ullklær

Ullklær for både barn og voksne har alltid vært en favoritt, når jeg og symaskina skal velge oss et nytt prosjekt. Det er noe eget med ull.

Når ettåringen får insulinpumpe

Har du utfordringer som gjør at du må ha tilpassede klær eller spesialsydde plagg? Ikke alle er like, og noen passer kanskje ikke inn i klær kjøpt i butikk. Og andre trenger kanskje et plagg som er tilpasset ulike behov.

Prisvinnende ullvotter

Jippi! Mine hjemmesydde ullvotter har vunnet pris som bygdas grommeste produkt. Det er skikkelig gøy at produkter jeg selv elsker å bruke faller så godt i smak i mitt nærmiljø. Jeg endte opp med godt salg, og flere bestillinger.

Skreddersydde og unike klær til din lille pode

Allerede på 1800-tallet begynte kvinner å skreddersy klær og andre nyttige husholdningstekstiler, som håndklær, vaskekluter, bleier og gardiner, av poser som kom inn i hjemmet som matvareemballasje. I USA oppdaget møllerne på 30-tallet at kvinner brukte melposene av bomull til å lage skreddersydde klær til familien. Og de gjorde det ikke fordi det var trendy; det var helt nødvendig. Å kjøpe klær i butikk eller stoff til å sy selv hadde de ikke råd til, og gjenbruk av matvareemballasje var løsningen. 

Gjenbrukbare kaffefiltre sine mange fordeler

Min lille morgenskvett med kaffe utgjør kanskje ingen trussel mot miljøet – men når jeg tenker på at vi nordmenn til sammen drikker nesten 13 millioner kopper om dagen, ja, da er det lett å kjenne en liten bismak. Og jeg spør meg selv: Hva kan jeg gjøre med det?

Ta en titt på disse produktene

Sett i merinoull str 128

kr 899.00

Lynglilla med blomster og hals.

kr 599.00

Joggis med blomster str 104

kr 549.00

Joggis med traktor str 104

kr 549.00